De locatie

We wonen en werken op een prachtige bedrijfslocatie net binnen de bebouwde kom van het dorpje Een (gemeente Noordenveld). Een plek gelegen in de driehoek Groningen – Assen – Drachten [Roden – Norg – Haulerwijk]. Een landelijke omgeving en tegelijk tegen het dorp aan, met z’n eigen reuring, dynamiek en samenleving.

De locatie bestaat uit een erf en meerdere gebouwen (totaal ca. 2 hectare). Het hoofdgebouw is een historische boerderij waar Gerke met zijn gezin in het voorste deel woont. Daarnaast zijn er aantal bijgebouwen met diverse functies: een voormalige ligboxenstal met onder andere stalling voor onze dieren, een bedrijfsloods voor het Hoveniersbedrijf en ook een recent gerealiseerde, prachtige verblijfsruimte die losstaat van de boerderij.

Overzichtelijk, compact en met alle ruimte voor een grote diversiteit aan activiteiten.
Tegelijk is het de uitvalsbasis voor de hovenierswerkzaamheden.

We zien veel mogelijkheden om gebouwen en ruimte op onze locatie in te richten tot een gezellige, ontspannen en uitdagende omgeving waar mensen elkaar spreken, samenwerken en van elkaars aanwezigheid kunnen genieten. Zo komen ontspanning en zinvol bezig zijn bij elkaar.